kan inte sluta sakna dig


Ligger fortfarande i soffan

Jag vet inte vad man ska säga. Ska göra om bloggen nu. Antingen som kommer det bli en ny blogg på en helt annan sida. Eller så kommer jag bara ändra designen. Det får man se hur det blir.
Kommer bli en jobbig dag idag


hahaha fuck face


Studiedag

Och vad gör man? Inte ett jävla skit. En bra ursäkt för att skriva lite här.. hihi
Druckit cola som alla redan förstått antar jag. Och så har jag ätit en sån där färdig hamburgare som man micrar. Fy fan, inte gott. Blev också väckt ca halv 1 av älsklingen. (låg ju i hans säng) Såååå jag har alltså med andra ord sover över hos min viktor sen imorse så drog han till jobbet. Sen då så ja väckte han mig.
Funderar lite på vad jag ska göra nu. Undrar om det är några (förutom min mamma) som fortfarande spelar farmville. Kunde ju ha varit kul att spela lite. 

Har jag sagt det btw?

Jaa men nu så att ni vet så är jag brunnet, SÅ HETT....
Första bilden som brunet skulle jag väll gissa på

Life´s a bitch, and she bites back

Sitter och kollar på gossip girl. JA jag vet vilken stor jävla tönt jag är!! Menmen thats why you love me...
When those the heart say stop to all the anger, and your life is over?

Vill ha eran åsikt!

Hej alla. Har ju inte varit inne på ett tag men det ska bli mycket bättre! Men det är ju som man säger, har man tid och frihet att skriva och läsa bloggar så har man helt enkelt inget liv. Men det vet ju alla ni som läser redan om eftersom att ni sitter just nu och anmärker mina vackra personliga stavfel. Eller hur?
I vilket fall så känns bloggen lite tråkig. Tycker ni att jag ska piffa upp den? Eller? Ge mig gärna ett svar. Och ni behöver inte lyffta era feta chips safts intorkade fingrar och smutsa ner tangent bordet genom att kommentera, utan ni kan ta ett fast grepp om musik. Klicka på det alternativ som ni tycker är bäst!

LHC IKVÄLL

Forza clubben!
(gammal bild)