Håller på o renovera ;)

Håller på att renovera bloggen så Luuugnt bara lugn :D

Bio mys ikväll

Ikväll blir det fredags/bio mys med josse och anna. Ska bli great!!!
För överigt så har jag gjort massa mys idag som tex akryl naglar :thumbup: oooh franskt också.. Hehe jag är så fin så :)

Här var det länge sen

Här var det länge sedan minsan. Vad ska man skriva? Ingen aning. Vad ska man dricka? Jag dricker just nu coca cola. Lite random... inte.
Min underbara viktor sitter bredvid mig och äter chips, smakar jag? Svar nej. Jordgubbarna ifrån igår är nu slut och det ända som finns kvar är 2 packet Ben & Jerry. Fan vad synd det är om oss... Mår ju nästan dåligt...
//frida

555555555555 5555 55 55555
//viktor

To know the difference from right or wrong

Idag har jag vaknat. Kan ju säga att vakna var ju så depprimerande som det bara kan bli. Eller inte. Inte riktigt bestämt mig om det var skönt eller inte. Liksom drömde massa mardrömmar , no kidding. Men ändå var det spännande ....och lite sorgligt. Eller aa det var ganska jätte sorgligt om man ska vara ärlig. Typ 3:e gången jag drömmer samma dröm... hoppas det inte går i uppfyllelse.
Annars så har jag fått sova ut ifall någon jävel där ute undra eller brydde sig :D

Hair By Anna Soll ...oh I meen Sohl


Theres just to much that time can not erase

Idag har det inne hänt mycket alls... Sluta tidigt men i skolan han jag allt förstöra Armins FB men lite hjälp från vänner självklart. Sedan blev det fika och skit på staden. Nu ligger man i sängen och orkar ingenting... Fan...
2 Små bilder från konserten med bandet

RSS 2.0