kan inte bärga mig !!

Just nu vet jag inte riktigt vad jag har för mig. Men sånt är ju livet. Funderar på vad som är roligt att läsa = ingeting. För jag har så jävla torr humor mene... Chill ändå ;) Kyss

En dag närmare


10 dagar kvar ;)!!!


Älskar min Viktor Drufva mest av allt på hela jorden

Love Life
Hade 8:e månadsdag för 2 dagar sedan. Tur att man håller koll på sånt! ...inte alls faktiskt...

Seleb Life
So like everybody know Amy Whinehouse is dead. Vet inte riktigt hur jag känner eftersom jag aldrig lyssnat på henne men jag tänker inte va en bitch och säga att det är skönt att en annan människa dog iallafall. Moralen in the right place. 
Vädret... Life?
Hoppas det blir åska för 3:e dagen irad ikväll, tycker att det är så himla mysigt :D ....förutom igår då, Då Anna blev jätte ledsen när jag var på toa :( Behövs inte mer information på den fronten.

Oh oh I so know!

Jaa jag är väll så jävla eye fetish som man kan bli

Face to Face Cheek to Cheek

Suttit hela dagen nu har jag suttit och gjort... ja,... ingenting :P Eller aa photoshopat som ni kanske märker här nedan. Ibland blir jag faktiskt stolt över mina kreationer. Jupp :)!

Ja men jävlar

Har alltid vetat att jag har en dubbelgångare som bland annat snodde "fridadanielsson" på både blogg och bdb. Hon är då anlednigen till daniel"zz"on
Hehehe om hon bara är med där så är det ju helt chill -->
http://www.expressen.se/noje/extra/1.2335249/frida-danielsson-i-bachelorette-jag-ar-inte-singel

You know you looking at a winner

Idag har det inte hänt så mycket. Det är lite tråkigt när alla jobbar för då har man ingen att träffa. Dock har jag fullt upp från och med imorgon igen så det är väll rätt chill egentligen. Kände att det är längesen jag tryckte på ett tangent bord överhuvudettaget. Lite kul och lustig känsla på fingertopparna, iallafall efter så lång tid. Både facebook och blogg är ju rätt överskattat i slutänden, och dem som skriver blogg så jävla intensivt har ju inget att göra. Det är ju därför man är vid datorn. När man inte har något att göra. Vad ska man då skriva om? När man inte har gjort någonting alls?
...och snart börjar skolan igen. Helt otroligt ...och deprimerande.

RSS 2.0