Sun is up


Tisdags klippet! No. 3 , Just stuped


Hemma nu från bulgarien


Tisdags klippet! No. 2 , What a fuck?


Tisdags klippet! No. 1 , so random


Hej Sverige.

Just nu sitter jag på ett flyg ner till Bulgarien ;) Och jaaa.. när ni läser detta kommer jag nog redan vara där nere och sola och glassa på stranden. ;) Men jag kommer tillbaka lagom till en missad vecka i skolan ;)

hihihihi slår ju inte mange men aaaaaaaaa ;)


Tha Hotel


Nightmare

Sitter i min fotölj igen. Fiiiint. 
Har varit en cykeltur med syster nu under kvällen. Faktiskt mysigt! Funderar på att väcka henne imorgon, rätt så tidigt, och cykla med henne igen.
Sen blir det Söderköping med släckten min för att äta glass (undrar vad jag ska ha på mig...)
Sen blire ferre! Niiiiiice

Degar som aldrig förr

ikväll ska jag städa... och diska ... och städa.. och kanske göra någonting åt den felväxta saken jag kallar för mitt ansikte.

Hmmm what a beutiful sunny day

Idag blir det antagligen att träffa Oliver. Det var riktigt länge sedan. Sen skulle jag välla mistänka att det blir hem till älsklingen min när man ändå är i trakterna. Dock är dessa bara gissningar på hur min dag kommer se ut och kan därför icke lova hela och fullständiga sanningen.  Got it?  ;)

Uhm what you say?

Idag blir det skänninge marknad med mor. Sen får vi se resterande dag. Blir väll bada antar jag, rätt härligt väder.
Inte alls långt till bulgarien nu alltså. Känns faktiskt riktigt riktigt bra! Men det ska ju kännas bra också, så det känns ju riktigt bra!

Eskilstuna nya inne haket?

Var i eskilstuna här om dagen på Tuna Park. Vilket är då en djurpark lika stor som kolmårdens parkerings plats. Dock har dem utrotningshotade djur. Vilket var fränare djur än kolmården. Vilket var nice?
Dock fanns det inte några jävla vita tigrar!!!!!! Lite sur faktiskt...
Bild mamma fick på en surikat :D 

Hmmm Vad har hänt denna sommar ?

Utflykter
Jaa jag har ju varit i söderköping? om det räknas på smultronstället. Mycket trevligt måste jag ändå påstå!
Jag har ju också varit på kolmården i Norrköping vilket inte ligger så jätte långt därifrån. Jag har ju också varit i stockholm över en dag och det var väldigt angenämnt.

Jobbat
Har också jobbat med jordgubbar och tjänade ihop ca 8000 vilket kändes helt okej. Speciellt när jag lägger alla dem pengarna på utlandsresa bby ;) Yeaaah it´s so fucking awesome!

Sommar favoriter
Sommarens stora stora favorit har varit Donken glassen med ballerina kladdkaka SÅ JÄVLA GOD!! Har typ knarkat den varje dag!!
Coca Cola har också hjälpt mig igenom mycket denna sommar<3

RSS 2.0