When we need pills to sleep at night

Jag har redan tröttnat på min header...vilksom hur länge har jag haften? Två veckor made? Folk tror ju att de kommit till fel blogg när jag byter så här ofta, helt otrooooligt.
Min säng är obekväm =( vill ha e hästen eller en sån som daniel har =( mjuka som in i,  min är fan som en sten :S Hur kan man förvänta sig att vilja gå o lägga sig annars? Och sen också kunna sova satt man är pigg?
 AA JUSTE!!

Vad skulle ni helst vilja sova på? Min säng eller en hästs säng?

Trött trött o börjar få lite panik!

Imorgon och på tisdag ska jag på "hälsa på" dag för o se hur skolorna fungerar inför gymnasie valet. Men jag vet ju inte om jag skulle till JB imorgon eller på tisdag. Eller TBS imorgon eller om det var på tisdag. Liiite panik kan man ju få så där kvällen innan. Feeeett pinsamt om man dyker upp på fel skola o sen ba "nej men du ska inte vara här" shiiit. Det blir o svänga förbi skolan o hitta pappret innan assa...

Sunday

O herre gud jag vakna före 10! EN SÖNDAG! Fast de hade alla andra tydligen också :/ FAN! Får se om det blir något söndags möte idag ...verkar inte så för ingen kan skjutsa meeej :/


Jag har faktiskt vänner som är kortare än mig...


My life is fab like

Tjena tjena nu sitter jag här i soffan o kollar på någon barnfilme om två tvillingar som typ blir kidnappade. Pappa sitter och har panik o ba "RING POLISEN RING POLISEN DÅ FÖR FAN!"  rätt kul o se faktiskt. Förut ramlade han av stolen av spänning också...vilken man min fader är!
Nae men idag blir det att ligga på soffan en stund är rätt trötter sen igår o så. Man kan ju inte orka med allting hela tiden o ikväll blire förhoppningsvis o tjäna pengar. Yeah!

Är eran statistik också helt off?

Eller??


Tjaoo

Nu sitter man här hemma igen. Det blev att åka till min pöjk under eftermiddan MYSIGT!! Och nu har jag jävligt tråkigt igen..What should I do?!?! Några förslag kanske? Mabe?
Har ni koll? 10 dagar kvar...

Hmm

Vad har jag att skriva om nu igenterligen? Typ...ingenting är i skolan. Hann inte blogga igår för va med daniel hos frisören o sen gårn. De va la kul fast jag var så jävla trött. De är jag nu med de bara svider i ögonen. Usch! Vill bara hem till min mjuka sköna säng igen. Men tyvärr så måste jag vänta as länge på att sista lektionen ska börja... Tråk!

Från i lördags

Fan vad duktiga dem är. Jag är fan imponerad av deras danskunskaper. Fan dem är så mkt bättre än mig på de assa....avunsjuk fan..

Love this song


We all looked very different

 
Emelie

Angelica
 
Jag

Sweet home alabama

Hemma idag Sjuuuukt skönt. Pallade faktiskt inte gå upp i morse så nu sitter jag inkrypen i soffan med täcket och med min frukost. Grymt! Händer sen när frukosten är slut då?....Eh...de blir väll o sega hela jävla dagen tills det är dags o sova. Låter ju kanon..inte. Kanske inte var den bästa idén att stanna hemma o va lat.
Klassen får klara sig utan mig stackarna...

HAHA så jävla rolig jag är!

Skriven av ett tag sen av min vänn angelica...Är jag inte lite skön ibland?? =)Så jävla tråkigt!

Fy fan för reklam I hate it! Sitter iallafall o tittar på Johan Falk and I Love It! Men så kommer dem där förbannade reklamerna var 10:e minut. Man får bara lust att släng ut tv:n igenom fönster kan jag säga!!

Håller ni med om att Joel Kinnaman (huvudrollen i johan falk o snabba cash) är den första snygga svenska skådespelaren? Alla andra är bara äckliga gamla gubbar ju :S. Kommer ni ihåg att han spela i Tjenare Kungen också?? =) Men han är inte snyggare än min pöjke i vilket fall =)


It´s not a secret

Vet ni en sak?...Jag fyller 16år om 16dagar...

I´m baack!

Hello bloggers. Nu är eran favorit person tillbaka igen, med mer inlägg än tidigare. You know you löve it.
Igår hade vi lite mys hemma hos bäckee med pöjken, bäckee, emma och alex. De va trevligt, drack lite vin o spelade jeopardy och GISSA VEM SOM VANN!! I´m the fucking best! Okej de va inte så tråkigt som de låter, de va faktiskt kul. Iförsig allt är kul med lite alkohol i kroppen. Så länge man dricker lagam så man inte blir för påverkad så att säga. =)

Nu har jag precis kommit hem

Har precis kommit hem ifrån sjöfisket. De va kul vi fick 4:a gädder och ett 20:tal aborrar. Dock satt jag rätt nära elden så hela jag luktar som en skorsten. De blir duschen strax! Sen iallafall ska jag till pöjken, han var för trött för o komma till mig så jag åker väll till honom istället. De blir lika nice som att snart duscha UNDERBART säger jag bara. Eftersom min hårddisk är raderad så kommer det inte upp så roliga bilder på ett tag men de kommer senare :)

HAHAHA LOVE IT

Och NEJ jag pratar absolut inte sådär.

SÅ JÄVLA BRA :O


Det suger!

  1. Jag dör! För att! Jag sitter i skolan o börjar inte fören om 45min och alla andra är på lekton o de suger!
  2. Jag har mensvärk
  3. Jag är i skolan.
  4. Jag somna 4 och vakna 7, jag är ett nervrak just nu!
  5. Jag är sur
  6. Jag är hungrig
  7. Jag är i skolan
  8. Jag sitter o spelar ett jävla farm spel på facebook
  9. Jag är i skolantom...

tom.....

ute i kylan

Snart ska jag gå ut o gå med angelica. Sen ska vi sätta oss o fika i snön. Och sedan bada i det iskalla vattnet. Sen ska vi frysa ihjäl på vägen hem pågrund av att vi inte packade ner några handukar i våra resväskor. Det är så det kommer bli o varför förhindra de som kommer hända.

Home sweet home...or not

Känns jävligt skönt o va hemma med pappa i tv-soffan och titta på den gamla godingen Midnight Run. Men jag skulle hellre ha stannat kvar i min underbara pojkvänns armar. Saknart även fast det bara var en liten stund sen jag kom hem därifrån...snyfft...
IMorgon ska jag iallafall träffa angelica o karro ifall de fortfarande vill träffa mig. De får vi väll a hoppas.

RSS 2.0