13 Augugsti 2008-2010

Älskar dig farmor mer än allt, 2 år känns som 5 min och jag saknar dig fortfarande så mycket att det gör ont!

Folkunga it is

Jahopp nu blev de SP1D i höst då (eller på månda me andra ord) får se ifall ja hamnar i samma klass som bella, oliver eller emelie nu då =) hehe... fast de vet inte i vilken klass de hamnat i än (a) And I know couse I´m awesoooome! :D

Ed Hardy

Yaaay mitt paket har kommit till posten :D ska köra iväg o hämta det sen :D
HOPPAS DE PASSAR :S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! soooooo excited!!

Dance workshop

Ikväll ska jag på my first lesson of the dance workshop :D jiho :D De ska verkligen bli awesome!
Awesome awesome awesome!
Soooo excited about 2 night :D hope I love it :D Ofc I will love it :D

va på grönan igår...

OCH FY HELVETE Natta och dem tvinga upp mig på först katapullten som är 55m upp (jag har världens höjdskräck) och sen upp på fritt fall som jag fick reda på sen va 100 m upp i luften trodde de va lika högt x( Jag va 2 sek ifrån en hjärtinfarkt ALDRIG MER åker jag den. Så alla vet så är min personliga favorit på grönan Extreme SÅ JÄVLA HÄRLIG!!
Och ja va nog den sista från lkpg som åkte blå tåget (aa förutom de ja va me) Eftersom den plockas ner idag så igår va sista chansen =)
Bara så alla förstår hur rädd jag faktiskt va kan ni få se bilden..

Sitter vid köksbordet

Snart kommer maten snart kommer maten snart kommer MATEN!
Hehe och snart kommer emelie...

PS...I love you

Sitter och kollar på Ps i love you hemma hos min kusin. Ps i love you är fan inte så ledsam som jag trodde den skulle va. Den var sorligare i boken (även fast jag bara läste halva) Klockan tickar och jag tror det spräcker mina kvällsplaner för 2 night. Fan jag börjar bli förbannat trött assa and i dont know why. Har vaknat halv 3 idag och 2 de 2 senaste dagarna så vrf så trött?? Borde ju för fan vara nattpigg men nehe då! Min kropp ska bara jävlas med mig hela tiden -.- Aja va är på g imorgon?
2somrar sedan ....i think
Sommaaaaaaar

Hmm vilken av dem?

Kuul när man loggar in på facebook har man 3 inbjudning till fest på lörda... ofta alla 3 på samma dag hur ofta händer de liksom??
Idag hade jag planer uppsatta men sen kom mamma för 5 min sen och sa att vi skulle åka till min moster som fyller år och vi åker om en halvtimmel. Kunde ju ha sagt lite tidigare att vi skulle dit liksom sånt tänker ju inte jag på. Men men livet är fullt av överraskningar.

Vad ska man säga?

Sitter och har piss tråkigt. Antingen träffar jag hanna och emelie en stund eller åker bort till vången. Eller så stannar jag hemma nu och träffar einar och petter senare ifall han inte dissar mig den jäveln. AAAAAAAAAaah har tråkigt som FAN.
Första dagen angelica borta =( sorgligt =(

Hej

Angelica är bäst, det är hon verkligen!!!!!!
Tack hej.


You think your cool`r then me

Sitter ute på Angelicas altan medans hon duschar. Idag säger vi farväl för typ 36:e gången eller något liknande. Det kommer lite folk under dagens gång. Kan man kalla de för öppet hus? Kanske man kan!
Just nu är det facebook and the music som underhåller mig, samt detta skrivandet på bloggen. Är det någon som har något bra låt tips så Skriv en kommentar på artist och låt ;)

Summer song

Skön låt ;)

Dags att få tillbaka mina läsare

Okej jag ändrade mig helt och hållet under 10min. De är för jag är så awesome! Btw Nu får den va så här blå och fin och vacker tills nästa gång jag kommer på att jag har tråkigt. Vem vet nu kanske de blir fler fina inlägg i framtiden. Roligaste är ju att se bilder från fester så de kommer upp nu också. Funny bunny! :D
Juste sa jag att jag är awesome? =)


Buuuhu on the blooogg

Har saknat att blogga lite men med denna fula blogg och header så tror jag att jag avstår tills min dator är reparerad. =) kanske denna som en header??? ;)

RSS 2.0