Video inlögg xD


Dagen idag.

Hej gullungar nu sitter jag hos emelie o de gör inte ni! NANANANA! haha :).
Vi sluta 11.30 idag och snart ska emelie laga mat åt mig MMMMMUMS!! Jaa jag kan väll hjälpa till med lagander en aning möjligtvis menmen.
Idag ska jag försöka att få upp ett videoinlägg. Som sagt roligare o titta än läsa.

<3


Lite dålig update

Jaoo idag har jag nog inte bloggat ett piss men det har varit lite fullt upp. Först skola sen vänta på emelie som var hos rikard(skön dealekt har han) Sedan kolla på hennes dans. Ner på stan o leta jacka käka på tacobar. Sedan sola och sedan till min dans som emelie  kolla på. Nu har vc börjat i min dans me. Roligt roligt ..fast han snodde min plats x(. HAHA! :) Sen stack jag och emelie ner till station och sjöng som galningar för det var typ inga där. Sen kom det förbi några och ba "Va bra ni sjunger" jag ba"tackar tackar". Det skulle jag kalla dagens pinsamma ögonblick. Aa juste jag gick omkring halvnaken på syslöjden för att jag skulle laga mina byxor som var trasiga i skrevet menmen :)

Kolla på min videos JAG FÅR JU 0.05kr FÖR VARJE TITTARE :D xD
Och imorgon kommer det mer videos ;)


Skulle det skada att vara lite längre?


Jag ger upp.

Jag ger upp....jag orkar inte...orkar inte lägga på en video varje dag haha. Där blev ni lite oroliga först va? Att jag hade blivit depp eller något. Nae då. Men det är lite jobbigt att spela in varenda jävla dag i en vecka. Satt jag ger upp, ledsen hörre ni. Men jag kan lägga upp ibland sådär. ...när jag orkar. Först och främst ska jag byta header. Är trött på den me nu och er. Satt pussss hej ta er i arslet o gå o lägg er! ;)
Hitta en gammal fin bild på mig o angelica. På den tiden min moppe var ny :).


Video time lördag/söndag natt

Kommer nu visa en gammal klasiker på min vänn angelica. Tycker att den är lite gullig faktiskt.

Tjaaaaaaaaaa

Nu sitter jag hemma har vart en proppad dag och har inte hunnit med så mycket med datorn men vem bryr sig. Jag har färgat claras hår vart i nykil och träffat ewe och florhed, magnus,emma och någon var också där. Jaa det är ju bättre o hitta på något liksom en att sitta hemma satt det va nice. Länge sedan jag träffa ewe satt det va kul. Nae men nu blir det att nanna kudde o hare gött. Hejdå!
Och här är en bild på min söta älskling som jag ska gosa med UNDERBAR! är han.
Lilla Casper<3 (inte jag som valde namn)

Rik med min publik

Jag är så stolt över min nya inkomst, pengarna bara forsar in på bloggen. Snart fan behöver jag inte föräldrar till att betala saker. Kommer ju vara stenrik snart. För det är ju inte många som kännar mer än 0.98kr på 2 dagar -.-

=?


Okej angående att jag dissar vissa saker?

1. Jeansleggings tycker jag är jävligt fullt om det inte ser ut som det är vanliga jeans det ser jävla slaffsigt ut och vem fan vill ha samma kläder på sig som alla andra? Vissa är faktiskt snygga men resten tycker jag inte så värst. Nae de har vart för mkt om de nu är så jävla trött på de assa.

2. Nej jag tycker det där är snyggt med foundation på läpparna!! för det ser så jävla fjortis ut när man kommer och det är samma färg som ansiktet. Alltså 5 nyanser för mörkt för resten av kroppen. Tycker inte heller om läppglans för det är kladdigt, jobbigt och fult I think. Naturligt är snyggare, det är mer...naturligt ;)

3. Det är min blogg jag skriver vad jag tycker det är det jag tycker och det står jag för väldigt starkt men det betyder inte att ni behöver följa det jag skriver. Det är Sverige vi bor i ett fritt land ffs ;)


Btw så kan jag lägga till ett litet tips. Logga alltid ut facebook innan du drar hemifrån för annars kan morsan gå in o kolla o göra detta inträffa. Att morsan går in och skickar vänn förfrågan till sig själv från sin dotters sida. ILLA!!


Inne & Utelistan!!*Club sensation på G assa!
* Monstertrucken med gratis monsterdricka!!
*Videoinlägg ...hehe xD
*Tjejer med häng och svartvita mönster t-shirtar
*IPhone telefoner
* Ölen staropramen
*Karl petter ifrån bondesöker fru
*Gabriell som går på min skola och är med på idol!!!!

* Jeansleggings USCH DE ÄR FULT! och linnen som tjol
* Fjortisfester med fjortisbrudar som strular runt med alla dem kommer åt!
*Sony Eriksson mobiler.
*Läppglans/fondation på läppar
*Nationellaprov på alla ämnenrna
*Kändisdjungen!!!!!!!???
*Gaybloggen, Amir kan ta sig i röven!
*Att inte ha någon utejacka nu på vintern :(...


9Månader<3333333333333333333333333333333333333333333333333333

Idag har jag och min älskling hatat varandra i 9:o månader<3 aa eller jag har älskat honom hehe. Va med honom förut och nu har jag kommit hem och ätit. Jag har den finaste killen som finns i hela världen o han är bara min daniel. Skulle inte byta honom mot något i hela världen för han är det värdefullaste som finns<333

Veckans video nr 3


Ny design och header

Aa ny och ny design ja byter ju bara färg lite här o var. Headern gillar jag o byta. Jag tröttnar så jävla snabbt på att ha samma hela tiden. Usch. Inte för att jag gör världens bästa och den innan denna va nog snyggare men jag orkar inte ha samma assa. Det får va denna ett tag sen så får vi se. Ska ta mer bilder me.

"Har den finaste killlen som finns.
 Älskar dig Daniel Axbom så otroligt mycket" 


Hejhej dag2 video2

NU sitter jag här o har fett ont i huvudet ska plugga engelska läxan men de känns förjävligt +att pappa vägrar göra mat åt mig. Mat åt folket säger ja bara! Det är ju hemskt jag svälter ju ihjäl mig, lat är jag med satt jag orkar inte gå o fixa själv menmen så kan det vara. Som sagt ska ni få erat videoinlägg. PUSS

Ändrat igen då.

Nae jag orkar inte hitta en bra video o lägga upp utan vi kör en hel vecka tisdag-månda. Istället för 2 videoinlägg idag och sedan månda-sönda. Satt då får ni endast 1 video varje dag till månda ..eller tisda vi får se vilken lust jag har.
Här är bilder på när jag följde med en kompis till frisören och fick träna uppsättningar på dockhuvud. Fett kul! Inte världens bästa precis men de va fan första gången! JAG ÄR STOLT!!


Joo man tackar ;)

Joo man tackar. Självklart är jag då känd. I´m the new paow bitch. Passar väll rätt bra eftersom vi har samma efternamn eller? Någon som paxar att va nya kissie? Eller dessie? Om det är någon idiot som vill va nya amanda så äre bara ILLA! De är ju riktigt pinsamt! Gjorde lite narr av henne i inlägget innan(videon) som ni kanske märkte.
Ha!


Första videon :) fast den är ifrån i torsdas...


Lhc-Hv+pitbull=kunde vart lyckat!


Idag var det match och av någon anledning var jag där o kolla på. Synd vare bara att lhc förlora med 2-6. ILLA!! Nae det var inte den roligaste matchen precis. Det var många vid cloetta som man kände men jaooo matchen va ju viktigast som man säger.
Angående videorna denna vecka så ska ja se om videofy går igång och jag hoppas ni kan se dem på era datorer. Jag vet iallafall att jag kan det. En fråga är ju varför jag inte bara använder youtube? Anledning är att det finns för många jobbiga klipp där som många ser när dem letar runt efter annat men om jag använder en mer privat seda avsädd för bloggare. Så kommer det ju nästan bara vara dem som läser min blogg som kollar. Och det är de jag är ute efter. Det är bara o hoppas att det går igång.

Som jag lovat...

Jaa nu kom det ju faktiskt ett liten inlägg igen och eftersom att det är första dagen på denna veckan så måste ja ju lägga in ett videoinlägg(som jag lovat o göra veckan ut). Jag lova dock inte att det skulle vara dagens menmen det är typ från i torsdas I think. Därimot är videofy jävligt segt satt det kommer dröja tills imorgon för jag vill ha lite skönhetssömn, satt det betyder att ni får 2 imorgon. Oh va alla blir lyckliga då .
Puss på er mina okända älsklingar...:O
GUUD JAG BARA ÄLSKAR BAKRUNDEN PÅ BILDEN :O

Statistiken ökar

När man inte bloggat på att tag ungefär 2-4 veckor så förlorar man ju många läsare eftersom att ingen går in och läser för att man inte uppdaterar. Men när man väl skriver ett inlägg och sedan kollar 3 timmar senare så är man uppe i samma antal läsare som man hade innan. De ni! De tycker jag är kul att mina läsare stannar kvar.
PUSS er älsklingar, vilka fan ni nu är!C ya l8er?

Hej bloggen. Förlåt så mkt för den dåliga uppdateringen på ett tag nu. Skäms på mig. Bara för de så ska jag göra ett videoinlägg varje dag resten av veckan. Kanske inte på helgen men iallafall på vardagarna i äckliga plugget. Nu iallafall så sitter jag hos min underbara kussin amanda och nördar dator. Som vanligt har jag fått mina uppdateringar om hennes liv just nu (killarna) vilket alltid är mysigt att höra om...missuppfatta mig inte. Aa men nu har inte jag tid med er mer.
C ya l8er
Ursäkta den gaaaaamla bilden ..nya kommer också i veckan så ;)


Hejsan alla cpBAAAARN :)

Jaa jag känner själv att jag har blivit lite dålig på att blogga på sistonde och det skiter jag fullständigt i ska jag säga er. Ni får väll fan ta o lugna er, ni ser nu skriver jag. Förövrigt är jag sjuk typ genomförskyld och tror jag har feber. Och imorgonbitti blir det att åka iskallmoppe till vikingsta idag igen. KALLT!! (tvingar dock med mig emelie och angelica(A)) Jag måste ju till skolan i vilket fall har kemi prov. På tal om prov så måste jag göra omprov på SO:n, missade på kartprovet att märkera ut alla länder på kartan satt förlora 21poäng x( Annars så hade jag typ alla rätt. SURT PÅ DEN SÄGER JAG BARA! Joo men nu kan inte jag skriva mer för angelica sitter och tjatar på mig satt puss hej.
Angelica ja vet att du läser...sluta tjata på mig...


Varför inte om kissie? ;)

Jaa det är ju så att blondinerna växer, tyckte att det var lite kul att dem nämnde dessie när hon inte änns bloggar längre och dem skrev inget om kissie? Är inte hon den blåstaste av alla? Visst hon är 18 men hon har fan huvud som 12.
Klicka här!


Hallu dear

Jaa vakna nyss VID 9:E!!!! Fattar inte att jag kunde sova så länge :O:S. Aja idag här hemma hos mig i tråkiga gammalkil kommer det vara traktorrace och sedan pubb på kvällen. Joo ja vet bonnigt värre. Men det kan jag faktiskt tjäna lite pengar på ifall jag står i baren ikväll och fixar öl till gammla gubbar och medelålderskvinnor. Nu iallafall kollar jag på "män som hatar kvinnor" Suverän film kan jag säga. Sedan ska jag in i en lååång dusch sen kanske fixa tillbaka moppen som står hos min daniel. Puuusssssss<3

RSS 2.0