Sjuk =(

Okej jag har absolut inte ätit någonting sen 2 dagar tillbaka (förutom 2000kg panodil och 10000ton dricka) och de va hemma hos Daniel. Jag är väldigt trött och orkar inte någonting så jag skriver väll när jag är frisk antar jag.
Puss hej så länge.


Idag då?

Tjaa har nyss kommit hem, har suttit och fikat med Annie och Antonia. Mysigt var de. Satt typ vid ågatan i 3-4 timmar eller något. Men de va kul va de Det får man göra om.
Snart ska jag ner till föräldrarna, dem har fixat typ "myskväll" för jag bråka mkt med dem igår. Bråket starta med att jag bad en kompis köpa sprit åt mig via msn och då hade min morsa hittat de. Msn hade loggat ut men msn rutorna var förtfarande uppe eller något, morsan brukar ofta låna min dator. Satt det blev mkt sitta och lyssna på vad som kan hända, min syrras erfarenhet och att jag är förliten och vrf jag vill förstöra mig själv o så. Satt nu får jag typ inte göra någonting längre och dem har tagit ifrån mig mina pengar så jag kommer vara helt pank fram över. Får väll se om jag överlever. Iallafall det blev rätt mkt och sen kom massa andra grejer upp som jag liksom hållit för mig själv o så satt jag o grät typ hela kvällen igår och tills jag vakna o så ända tills jag kom till tågstationen för att möta annie. Satt dem har bokat in mig hos en psykolog(stavning) i stan. Satt vi får väll se hur de blir..


Hänt idag då?

Joo vakna och sms:a med daniel sen började jag städa mitt rum, lyssna lite på musik, prata med folk i telefon, sminkade mig och gjorde mig i ordning o shit. Sen har jag inte gjort så mkt mer. Får väll se vad som händer ikväll kl är ju 19.43 satt de är väll inte lönt att ringa upp folk och säga att jag ångrat mig menmen. Har ju emelie 50 meter bort ifall jag börjar tyna bort totalt :)

facelook för idag


Just a lil bit

I can show you how I live just a lil bit
I wanna unbotten your pant just a lil bit
Take em off and pull them down just a lil bit
Get to kissin´ and touchin´ a lil bit


Händer ikväll? ;)

Jaa angelica är utomlands...och emelie är sjuk...daniel ska på fest....emma vet jag icke...och resten ska till skolan. Bandkväll o typ massa sånt. Rätt mysigt faktiskt. Sist jag var där höll jag nästan på att sätta på brandlarmet(inte med flit) tur va att det inte gjorde de....lååång histora inget att ta upp. Nae nu har jag inte tid mer PUSS!!

Home sweet home...or not

Kollar på the hills och kom hem för ett litet tag sen. Först skolan rätt chill sen hem till daaaniel :D och va med honom massor. Sen hämta pappsen mig och vi åkte och köpte pizza vilket va min andra hawaiipizza för dagen. Jupp idag är det okej att kalla mig tjockis...jag skäms lite jaa...

I skolan fast fortfarande sjuk...suck

Nu sitter jag i skolan o har fett tråkigt. Just nu har jag egenterligen sve/eng/matte men de orka inte jag. Jag är ju fortfarande sjuk o borde ligga hemma men det pallar jag icke. Har hunnit med biologin på morgonen och nu framöver har jag matte, engelska och sen en kort mentorstid och sen slutar min korta dag. Vad händer i eftermidda då? Kan ju försöka få tag i daniel och se om han vill hitta på något annars får vi väll se vad som kommer upp antar jag. Bara jag slipper åka hem direkt efter skolan x(
Hade ingen bättre bild o jag sitter ju faktiskt i skolan satt :)

Oo my goooood are my words.

OKeeeeej bilderna är från cirka 2 år tillbaka o till i sommras. Jag höll på o dö när jag hitta dem o då är jag allvarlig! Shit assa kolla hur ful jag är!!!!!!!!!!!
Lite stämningsmusik:


Mums!

Pepsi o daimglass. MUMS när man är sjuk<3333333

Jag ser ut som skit Upp till bevis

Ursäkta för hur jag ser ut. Jag är fullt medveten om vilket katastråf jag är.

And what do you think?

Som vanligt vill jag ha eran åsikt men ni är förfärligt dåliga på att ge mig de. Då får jag en tår i ögat faktiskt för det är alltid roligt med lite feedback eller kretik...aa eller kretik är ju inte så kul, men allt kan ju fan inte va posetivt. Nu vill jag veta vad ni tycker om den nya headern och om jag ska fixa något bättre i designen? Vilken design av alla dessa tycker Du har varit bäst hitills?
Det här var dem jag hitta. Klicka på bilderna för närmare titt.
1. 2. 3. 4. 
5. 6. 

???????????????????????????????????????????????????????


Vill inte va sjuk =(

Jag hatart det känns som att sitta i fängelse, man kommer inte därifrån fören man har varit där inne allt för länge. Man har besöktsförbud förutom för familjen som man absolut inte vill vara med. Det finns absolut inget o göra o man får kalstrofobi. Vill bort här ifrån, ut ifrån mitt lilla fängelse! Vill gosa in mig i älsklings armar för jag saknar honom gud förbannat, ute o fika o gå på stan med mina vänner. OCH JAG VILL HA PENGAR PÅ MOBILEN SÅ JAG KAN SVARA PÅ MINA VÄNNERS SMS.
Jag vill fan inte va i mitt fängelse o va sjuk =( vill va ute o leka med de andar barnen =(


Sjuk fortfarande och ett gammalvideorulle

Jaa sist jag kollade efter var jag fortfarande sjuk. Har suttit och tjockat mig så förbannat på pepsi max MUMS! Dem här senaste dagarna har jag: Läst 50sidor ur en bok, kollat på 34 tv program, längtat efter kvällens avsnitt av desperat housewifes, vart skit sur för jag missar mina danskurser, bråkat med en egoistisk morsa, fått damp på alla som ringer o väcker mig dock att jag inte svarat men ändå...sen tror jag inte det var så mkt mer :). Ibland fattar jag inte folk som skriver "ooh helgen bara rann iväg" "är det redan mondag" "fan vad helgen gick snabbt" jaaa för enligt mig känns det som det var en evighet sen jag var i skolan. FAAN JAG VILL TILL SKOLAN!!!!!! Kan ju berätta för er att jag hatar att sitta hemma och om jag får välja imellan fittskolan och hemma så tar jag fan skolan assa!
En gammalvideorulla kanske får mig på bättre humör för jag känner att jag blev rätt tjurig under skrivandet av detta inlägg.


Thats life

Nu är jag sjuk som in i helvete. Det ända som håller mig uppe är att skriva med älskling på msn. Btw tycker inte ni att det är rätt löjligt att inte "stora bloggare" kan skriva vad sina pojkvänner heter eller ens visa bild på dem?:S Löjligt!! Aa iallafall tillbaka till mig. Blev sjuk under södag och tills nu har jag mått piss! Tror fan snart att jag fått svininfluensa. USCH!
 Kan inte någon bara komma o skjuta mig? Precis imellan ögonen?


Fy fan va hemskt!!


Ett videoinlägg :O

Okej kanske är dags med en till video så jag kan käna lite mer pengar xD För så här ser det ju ut hitills och de va ju fett länge sen jag la upp en xD


Händer idag då folket?

Jao igår hände det inte så mkt. Jag skulle ha varit med daniel men han var ute o övningskörde så länge o jag fick inte tag i honom, satt jag åkte vid halv 8 typ o käka pizza. De va jag och angelica i mantorp och bara satt o garva. Speciellt på stationen. Hade jätte kul åt att bussväntsakerna knappt hade några hela glasrutor, för då blev de ju kallare tyvär när man satt där inne och de blåste in.

Sen vill jag säga en sak till.....JAG SAKNAR SKOLAN!

Men idag har det inte hänt så värst mkt heller. Otroligt nog vaknade jag vid kl 0930 och nu är kl 1141 satt jag har inte varit vid liv så jätte länge. Vad händer idag då? Joo daniel kör bil igen sen kanske jag skulle vara med honom idag iallafall. Hoppas på att det blir så jag saknar honom liksom. =(
Älskar DIG Daniel Axbom


Shit assa xD!!!

Va inne o kolla på sms.se´s register. Eftersom jag inte har några pengar på mobilen så messar jag ett viktigt sms varje dag typ. Förut idag messa jag daniel faktiskt satt nu kan jag inte messa något mer. Iallafall i registret där alla skickade sms sparas så hitta jag ett sms som var till emelie. Är det någon som fattar vad det står? Det är tyska o de är jag som skrivit de men vett i fan vad de står assa! :S


Känner ni mig? Så bra som ni tror?

Det ni inte vet lista? 
1.
Jag luktar oftast på saker ..har gjort de sen ja va liten typ.
2. Jag är arg o förbannad nästan alltid. Är också extremt känslig o instabil person.
3. Jag nördar farmville o mafia wars på facebook.
4. Jag gråter Minst en gång varje dag, kan inte kontrollera de. 
5. Jag säger att jag gillar hip hop. Om jag ska vara ärlig gillar jag hip hop lika mkt som rock.
Tex Him-The sacrament


cant right now

Okej orkar inte blogga så mkt nu kommer nog mer uppdatering i veckan...tyvär ni får överleva som jag kommer..

Kollar på simpson


Bye bye bye bye


Stockholm i fredas.

Vi börja me att åka buss och jag och emelie dampa som vanligt. Efter de fick vi en rundtur igenom gamla stan vilket var de tråkigaste någonsin. Efter de tråkiga bärde de iallafall av imot gärdet där vi skulle hälsa på på emahs skola. Träffade hennes kompis josefin, hon var snäll ...även om hon kalla mig för häxa menmen(stockholmare vett ni ;)) Emah följe sedan med oss till stan där vi käka o när de var färdigt mötte vi upp andra emma och stack in på top streetware=frida överlycklig. Men den lyckan sjönk snabbt när det stod "utförsäljning" Den bästa affären i hela världen skulle stänga....fast det visade sig att dem bara skulle byta lokal. Men på grund av utförsäljningen så köpte jag.
2 kepor-200kr New york & LA
2 T-Shirts-200kr Ryan Sheckler & Topstreetware
2 munkjackor-400kr Ryan sheckler
Tillsammans gick de på 800kr FETT VÄRT!!
Jaa efter de gick vi runt lite och stötte på nora o comp när vi gick imot operan som vi skulle få en rundtur på. Fett fint hus faktiskt (kungligaoperan). Det blev att springa ut till bussen sen och bort till folkoperan, det var där vi skulle kolla på opera. Det var faktiskt kul o se..men de va inte "ett fint hus precis". På hemvägen dampade jag o emma totalt och jag tror inte natta och klara va så glada eftersom att dem bestämde sig för att sova. Jaa dem var tråkiga...men sötungar iallafall!


Rubrik

Imorgon då? Vad ska ni ha för er? Skolan som vanligt eller? Hörde att det var många som var lediga imorgon och de flesta ska väll festa på kvällen antar jag. Själv ska jag iväg till STOCKHOLM!! Och de ska bli fett kul!...hoppas jag... Hehe.
Börjar me att åka bussen 0810 ifrån skolan. Sen uppe i stockholm ska vi ha rundtur i gamla stan. Efter de har vi typ 5 timmar fritt på stan satt det kanske blir att åka bort till gärdet. En sak jag är säker på är att jag ska till topstreetware YAAY! Sen etfer de ska vi se på opera...berätta jag att det var en studieresa me alla klasser typ? Jag går ju i musikklass ffs!

Ombytta roller

Nu är det ju alltid så att det är jag som skriver om vad fan jag vill och om mitt liv o shit. För jag kan ju inte skriva om vad ni har gjort under dagen eller hur? Vi kan testa en gång.
Idag tror jag att de flesta av mina läsare har börjat med att gå i skolan. Men först kom de försent pågrund av den hemska busstrafiken. Sedan rulla dagen på som vanligt tills alla lektioner var slut. Då blev alla mina läsare dissade av hela deras klasser, för ingen ville stanna kvar i stan och ta en fika med dem. Utan dem fick sitta ensamma på trädgårdstorget med en cigg i handen och en kaffelatte i andra.
Nae jag tror jag fortsätter skriva om mig, det jag faktiskt vet bäst om istället för att skriva en berättelse varje dag som jag bara hittar på. Haha!


SKA KÖPA JEANS! FRÅGAN ÄR VILKA????????

Jag vill ha er åsikt!!
1?2!!


Veckans nörd vare?

Eftersom några tycker veckans nörd så kan vi väll göra så. Veckans nörd denna vecka kan ju få tävla om o va de? Därför har jag nu en liten tävling!

Regler!
Det går ut på att komma på vart någon stans jag går i skolan. Bästa svar med så många bokstäver vinner! Lycka till suckers ;) Ni kan få en ledtråd. Linköping, sämsta skolan, börjar på folk och ...aa de va era ledtrådar.
Vinnaren vinner en länkning!


What a fuck do you whant from me?

Tänkte passa på o fråga.
Vad vill ni att jag ska skriva om? Vill ni ha mer videoinlägg som jag får ett så INORMT cashflow av? Massa bildbomber? Mer text? Mer besvikande dissarlistor? Dagens nyheter? Veckans nörd? Haha aa man kan göra mkt.
Lämna en kommentar så skriver jag om de ;) GUD vad snäll jag kan vara va?

Kan blogga någon mer gång? hallå?

Hemma en snabbis nu ifrån skolan. Iförsig är klockan bara 17.25 menmen. Åker till min dans strax nu när angelica kommer satt jag håller utkik igenom fönstret ;) Satt nu har jag inte tid med er losers! Gå o dränk er eller kutta armarna av er under tiden ;)

Tada

Före...

Efter..

En och en halv decimeter..nästan 2 decimeter


Såååå rik

Jag får tydligen inte pengar för varje gång någon tittar på ett videoinlägg. Utan jag kännar på varje gång det visas reklam suck... CP att dem knappt visar reklamklipp då. Iallafall här är den SENA uppdateringen av mitt cashflow statistik.


WHAT DID SHE DO? :O


Frida dissar ;) Tänker fan inte göra någon hiss assa


*Jag vill passa på att dissa vintern!
*Äckliga bilddagboken som jag aldrig är inne på!
*Brun utan sol!!!
*Kläder med päls på. som tröjer o shit. Fake päls på jackluvor är en annan sak.
*Burn drickan.
*Folkungaskolan, inkluderat allt folk innanför väggarna.
*Stora hundar

How old am I?


Din mamma?

Min morsa är suverän ibland assa. Jag sov dåligt inatt satt hon sjukskrev mig. Får se om jag går till skolan senare sen eller inte. Det beror på om daniel har tid o ses för annars skulle det vara onödigt att gå om jag ändå får va ledig :). Skön morsa assa :)
Frida är tjock :(
frida är tjock :(

Heeeej ledig idag

Hej vill inte va ledig idag vill inte vara hemma. Skulle fan hellre till skolan assa. Funderar på att dra in till stan eller något fan. Pallar inte sitta still mer. Nu ska jag ringa upp natta igen.

Snodde en bra låt som jag hitta på emahs blogg.Fan förlåt mig, älskardig<3

RSS 2.0