Myyys assa! <3

Jaa nu sitter jah i datasalen i plugget snart påväg där ifrån. Sitter me milla o väntar på att morsan ska komma. Sen ska jah träffa en del av släckten. Sen bort till milla igen i ljungsbro. Myyyys på de.<3
Soooooommar kom back<33

<33

assa de är de finaste som finns<3
 

We will see

Okej nu sitter jah o tjurar me folk på msn o samtidigt gör kemi som va ska ha prov på imorn :S men de ska nog gå bra. Fick juh bara göra om de 3 gånger sisst men.

Yaaay.

Nu sitter jah här i min säng o ska snart sova. Klockan drar sig mot två så de kanske är dags snart. Ska bara lägga upp en bild eller två på bdb. Sen tror jah nog att jah ska nanna kudde. Kanske in på bloglovin o facebook me. Men sen så..hoppas jah kan behöva sova faktiskt.

Cry


Siiiiiing for me!

Hej hej, nu ser de ut som att jah har vart vaken i exakt 7 minuter och klockan är för övrigt 20 i 1. Skulle ha velat sova längre och kanske inte vakna förren nästa helg igen. Bara sova bort all skit. Men aja nu ska tänka posetivt. Nae de finns inget jah måste juh gå till kyrkan med komfan. Fuck de hade jah glömt. Menmen, nu ska jah bort och äta frukost och kanske ringa emelie som var me Niclas igår. Får se hur de gick ;).

Bara för att jah älskar den: Pussycat dolls-I hate this part (första låt på spellistan)

"I Hate This Part"

We're driving slow through the snow
On fifth avenue
And right now radio is
All that we can hear

Man we ain't talked since we left
It's so overdue
It's cold outside
But between us
It's worse in here

The world slows down but my heart beats fast right now
I know this is the part where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't want to try now
All that's left is goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Everyday seven takes of the same old scene
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now 'fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you what's hurting me

The world slows down but my heart beats fast right now
I know this is the part where the end starts
I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't want to try now
All that's left is goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing is wrong
But there is no more time for lies
Cause I see sun set in your eyes

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't want to try now
All that's left is goodbye to
Find a way that I can tell you

But I gotta do this
I gotta do it
I gotta do it
I hate this part

I gotta do it
I gotta do it
I gotta do it

I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take these tears
I hate this part right here


Mmm.

Hej. Idag har jah faktiskt mått värre än va jah redan gjort hela veckan. Åh vissa saker gör juh inte saken bättre precis. Vet inte när snart jah bryter ihop helt men.

Today! Imorn?

Jao skola som vanligt. Folket som vanligt. Stan som vanligt. Med Mys som aldrig förr.
Dem senaste dagarna har jah inte alls vart på bra humör snarare tvärt om. Men idag har de faktiskt känts som folk faktiskt vill ha en där. De har känts skönt. Fett skönt. Fast ändå jobbigt när man bara vill krypa enr i ett hörn och försvinna.

Något som fick mig på fett bästa humöret Was this one! iallafall för stunden.Sjuuuuukt gullig säger jah bara!


something kind of good?
 

More songs! Mix i knooow.


Love sweden rap!

Hittat lite videos på youtube and I like. Lock at this shiit. Niiiiice.


Värsta sköna fajten dem har då. Båda fett bra assa. Kan inte riktigt bestämma en vem av dem som är bäst. Men jah får väll se vem jah gillar mest i slutet.

<33

Tack Klara för du gjorde mig glad i skolan idag igen. Puzz älskling. Tack för att du finns.
VI hade de fett mysigt på stan och sen sola. Fast jah glömde min tia :/ menmen.<33
miiin bby<3

Får väll se.

Japp nu har jah tränat ett tag och håller nu på me läxor. Joo jah vet att de kommer som en riktigt stor chock att jah gör Läxor och har Tränat. Men men saker och ting förändras nu ska vi bara se hur länge de håller i sig.

Neråt ska de. Hej då rumpa och mage!

Hej hej!
Just nu sitter jah och chillar men ska tränna lite styrka och shit nu. Försöka gå ner något till iallafall sommarn x). Jaa hälsa mig lycka till.
Imorn me ..bibtest, kan behöva lycka till där me känner jah. Springa är juh inte mitt starka ämne precis. Men det får väll gå som de går. Bara inte betyget sängs till g istället för vg. Vill juh gå uppåt på den fronten iallafall.


Christina Aguilera!

Min största idol inom musikvärlden. Tusen gånger bättre en Justin Timberlake och Britney Spears. Vem kan igenterligen komma ut me lika otroligt vacker och begåvad röst som Christina Aguilera. Visst det finns massor begåvade artister men hennes röst och texter går rakt igenom mig. Jah har växt upp med hennes musik liggandes i bakhuvudet och jah ser upp till henne mer än något. Hon är otrolig, vacker, sexig, sofistikerad och vågad.

Absolut bästa någonsin:
 
Old and new Mix!
 

Raggningreplik ner till botten!

Kom på att igår på memms party fick man sämsta raggningsrepliken:

-Du har vackra ögon, sa han.
-Du har fan inte ens sätt mina ögon, sa jah.
-Jo men assa, mumla han.
-Va är de för färg då?, fråga jah x)
-Dem är fina iallafall, är dem blåa?, sa han.
-Aa bra gissat,sa jah.

Hahahaha xD
I still think is funny!

Ännu en bild sen igår. Finns fler på förra inlägget!


14!!

Tack memma för en fett värd kväll. Helt underbart kul assa! Spec battle (stavning)Lustig kväll om inte annat!

Nu sitter jah me clara och dampar. Just garvat ihjäl oss på puckade idioter på msn så nu är vi helt slut. Meeeenn vi ska nog sova snart. Hon ser rätt trött ut om man säger så. Och det är omöjligt att dra ut nu för morsan som vägrar sova satt...

Hata hata hata plugget.se.


Första skoldagen idag. Nååå hur var den då? Var det helt underbart att träffa alla klasskamrater i både sin egna klass och i pararell? Var de precis som en vanlig skoldag eller var denna rolig?
 Det var inte kul överhuvetaget, och jah undrar varför man plågar sig själv att gå dit. Det skulle juh faktiskt inte göra någon skillnad om man inte dök upp en dag eller två, eller någon vecka. Den här dagen va precis lika äcklig som vanliga skoldagar inget spec med den även fast det vart lov. Det kallas att växa upp och klara av att släppa taget. Man ska inte behöva sakna skolan för att vara me vissa personer vilket är nog det näst största anledningen till att man går i skolan. För att få kontakt. Frågar man barn som går i 2:an varför dem gillar skolan så är det juh inte för att dem får en framtida bra utbildning. Nej för att träffa nya vänner och leka.
Men hur gör man då när man är så trött på alla fejkade ansikten som lådsas va änns vänn för andra orsaker? När man inte har någon vidare rolig anledning till att gå till skolan?


Rubrik!

Orkar inte blogga nu igenterligen men skriver väll lite iallafall. Har vart på julspel i ulrika. Jah va måttligt road kan man juh säga. De va något man inte ville gå på alls,menmen. Men efter de blev de riktigt mysigt hemma
hos emelie me kladdkaka och tacos me film till. Bara att någon skulle spola tillbaka varje minut så fort de hände något. Sååå filmen va tillslut runt 4 timmar lång.

De äre jobbigt faktiskt.

Jaa för två dagar sen somna jah runt 20 över 5.
Igår somna jha vid 6.
Och nu har ännu en gång klockan blivit 0400. Det absolut sämsta äre att jah ska upp runt 8 imorgonbitti me. De kommer juh va riktigt riktigt skoj kan jah juh säga själv då. Nej förlåt men jah tror nog att ni förstod att jah ljög som fan. +Att mitt huvud bara dunkar, jah äre yr och de äre något fel på mitt knä. Det bara värker och de slutar inte, kan knappt böjat så jah kommer inte komma röra mig imorn alls. Det äre juh också posetivt. Japp nu har jah klagat färdigt så jah klarar mig.
Bjuder på dessa


Den äre juh gullig.

Va inne på youtube och kolla lite. Hitta världens gulligaste grej. Visserliggen inte ämnad för mig och jah vet inte vem den äre till eller vem som gjort den. Men de va till någon frida och jah tyckte de va sjukt sött.

Hemma igen.

Jaa kom nyss hem från angelica har sovit där me emelie lörda till sönda. Men vecko vild som jah äre och att vi gick och att jah somna vid 6 så känsde som om vi var där i 4 dar. Riktigt mysigt har det varit. Tur me att föräldrarna kom hem tidigare så jah slapp va barnvackt på kvällen me. Emelie spec hade de väldigt mysigt om man fattar. Lite killbesök fick henne på bättre humör. Sen dagen efter hade vi mys, åt pannkisar och åkte skridskor. Det som nog var värst den här helgen va att min mobil äre helt borta. Sååå de kommer nog inte va så lätt att få tag i mig framöver. Min största skatt borta. Får se hur länge jah överlever.
 Loooove this one.


Halv 6

Jaa, ännu en gång bloggar jah inatt. Klockan börjar dra sig mot halv 6 och nu känner jah sympton på att jah äre hungrig. Och jah kan inte spriga ner och ta något och äta för då väcker jah alla andra i huset. Oh de känner jah inte vore de bästa. Jah har suttit och skrivit till emah hela natten och skrivit Massor me strunt. Så nu funderar jah på vad jah ska göra. Kolla efter bilder som jah kan lägga upp och visa på bloggen? Eller bara sova? Och varför inte båda? Ja tar och lägger upp några bilder sen sover jah. Aa, braa. Känns skönt att få de uppklarat.
P.S Njut av musiken de kommer senare en uppdatering.Älskar dig fortfarande<33(parfymen)
Bjuder på en GAMMALbildOooh bjuder på en GAMMMMMMMMMMMMAL bild. Men de äre va man måste ibland ;)
miiOkej nu börjar jah bli riktigt trött och höra saker som jah inte borde höra. Men nu ska jah iallafall sova klockan äre exakt 0536 sååååå god natt alla söta ungar som läser detta<333

Music on the blog!

Jaa nu har jah precis lärt mig hur man lägger in musik på bloggen. Ska hälsa tack till julia som hjälpte mig. Annars skulle jah aldrig ha fattat. Jao nu äre klockan halv 3 och jah et inte varför det alltid kommer sig att jah bloggar under natten? Då har juh n något iallafall att läsa under dagen men jah sliter ut mig på de. Kanske borde tajma lite bättre. Menmen det äre bara så de äre. Sen äre min älskling inne på msn så jah chattar me honom också då har jah något kul att göra. Aja nu äre juh iallafall dygnet vänt satt de äre väll bara att fortsatta såhär tills de inte går mer. Typ ¨då om ett år menmen. Ha så kul att läsa bloggen till ny bra musik. Puzz<33

It´s what Frida-y night is all about!

Yaaay kom nyss hem ifrån emelie´s plays. Blev mött av morsan,syrran och hennes nya kille. Åh dem sitter och har mysigt i tv soffan där nere och tittar på Sagan om ringen. Jah sitter och väntar på att emelie,sebbe och nicklas ska komma. Ska bara ta och äte först. Satt vi ska ha de riktigt roligt men inte för roligt om man förstår. Nej nej inte så roligt ;).


Myyys<3

Nu äre ungefär 2 timmar sen jah vakna och det äre riktigt skönt att sova ut känner jah. Fortfarande väldigt trött kom i säng halv 3 igår. Såå idag äre bara att mysa som gäller och bara ta det lungt. Ska fixa i ordning i min stökiga garderob sen duscha och sen bort till en vänn. Mys pys hela dagen lång.
Nu saknar jah sommarn riktigt riktigt mycke och önskar bara att den ska komma tillbaka till mig. Bara ligga ute och bli brun i solen. Puss på de<33

Sommaaaaaaar

Kl. 0400 nyårsafton till 2009

Jao nu sitter jah på mitt rum och alla har åkt hem. Klockan äre runt 4. De kanske vorre dags att sova en liten stund innan de blir morgon. Men de orkar jah inte assa. Kan sova riktigt länge imorgon istället. Detta nyår har då inte vart en av dem bästa men det går väll antar jah. Ingenting slår åre 2000. De va riktigt mysigt. Men de har väll iallafall vart lite mysigt ikväll också antar jah. Just nu har jah ingen bild på vad jah har haft på mig men det kanske kommer i nästa inlägg för jah orkar inte fixa de riktigt nu för jah ska nanna kudden. Puss på er alla säger jah bara<33

RSS 2.0