Gott nytt år!


Jaa nu har vi nått slutet av 2008 och raka vägen in till 2009 äre vad som gäller. Dagens aktivitet äre duschen och sen fixa upp inför kvällen. Ska sitta och fixa me håret också satt jah får en fin upsättning till kvällen. Välja ut kläder vore juh något som jah snart måste göra me. Men det blir nog bra tillslut hoppas jah iallafall.
Det finns juh en tradition om att man ska kyssa någon vid 12 slaget. Hoppas ni alla där ute har någon att hålla om då. Mysigt mysigt säger jah bara.
Har ni tur så kanske jah bloggar senare ikväll me eller nästa år för jah har fixat upp internet på bärbara nu.
Hoppas ni alla får ett gott nytt år me mycke mys.


BLOGG TIME! Tips och annat stuff.

Det börjar bli dags att skriva dem sissta inläggen innan 2009 startar igång och jah vet inte riktigt om jah hinner blogga något imorn eftersom de kommer folk hit och så ska jah in till stan men jah kan juh ta och skriva lite nu iallafall. Det jah mest känner för just nu äre att tipsa om lite saker som jah tycker om.  Jah tänkte lägga ut lite bilder på produkter som jah gillar så kan ni juh alltid kolla.

OSIS+ Dust it äre en skit bra hårprodukt. Det äre som pulver som gör satt man hår volym i håret. Riktigt bra och de äre inte svårt att fixa. Kostar runt 150kr. 5 av 5 assa enligt mig.150kr

Bonacure hairtherapy äre en jättebra hår inpackning som skyddar och  gör slitethår lenare och reparerer skadat hår. Den luktar gott äre väldigt bra tycker jah då som bleker mitt hår. Jah älskar den men det äre enligt mig alla har rätt till en egen åsikt.

Maybelline New York Volum express mascara Min älskling den äre jah värkerligen nöjd me faktiskt. Tycker att den funkar riktigt bra på iallafall mina fransar. Men jah skulle nog ändå ge den 4,5 av 5 men jah älskar den iallafall.

Och nu kommer alla parfymer. Parfym freak som jah äre så älskar jah dem bara och tänker lägga ut ...några bara. (A)
Naomi Cambell Seductive Elixir
Naomi Cambell-Cat Deluxe
Alyssa Ashley-Fizzy 185kr Kicks
Kylie Minogue-Darling
DKNY-Be Delicious         MY LOVE<333
Moschino-Hippy Fizz    BIG BIG LOVE<333

30 December 2008

Nu äre så att det lutar mot sitt slut av år 2008. Åh vad har man då uppnåt detta år? Jah kan säga att jah har uppfyllt mitt nyårslöfte från förra året och nu börjar jah fundera på vad jah ska lova mig själv till 2010. En sak vore juh att sluta bita på naglarna vilket jah försökt med dem senaste 7åren men ändå. Någon dag ska jah lyckas iallafall.
2008
Vad ska jah då säga om detta år, mycke tårar,mycke kärlek,finaste vännskaperna och dem största problem har uppstått. Till sisst äre det ända jah kommer minnas äre Farmor<3 Kan fortfarande inte förstå att du inte finns kvar hos oss längre<3. All my love to you<3.
Jah kan juh säga att jah har dem finaste vännerna som man någonsin skulle kunna önska sig. Tack och Tack Tack för att ni finns hos mig. För det äre ni som gör mig den jah äre nu. Och ni har gjort detta år så underbart som det har vart när man tittar på den ljusa sidan av bilden. Jah hade tänkt att lägga ut lite bilder ifrån 2008 men min hårddisk har krassat och allt har raderats men jah hitta några på min bilddagbok som jah kan lägga ut och visa. :) så ta gärna en titt ner :) packat me bilder assa. :D

och om de äre någon som vill ses eller hitta på något 0703277073

Min emelie

yaaay
fin fina dan slutad me vattenkrig
klockan 6 slagga jah och emelie assa
yaay
STCC mantorp
invardering av mitt rum
de va min lustiga klasshaha minnen assa
emah leker baywatch
älskar er<33

vicktor fett rolig
det äre allt man behöver i livet
moppe sommar ofc
Nästan alla mina älsklingar ute på stan en freda kväll tror det äre på trädgårdstorget
Kajsa och Julia på gotland
emelie min älskling och jah
ingen mer skola där fett glad
Gotland åkte i den x)
komfa avslutning hemmaq hos angelica
skansen me clara
Gotland
Hemma mysig kväll assaCyckeltur
Midsommar
Grabbarna i mitt rum
midsommar
sommar
emelie sommar moppe
emelie ;)

Jaaah ,haha snyggt XD
maij

Lolls the one, pix from 7:anMarkuriusen ;)
aa vi hade det trevligt fixa victors frilla
robin och hans moppe och lilla emelie på :D

Fridadanielzzon.blogg.se

"Ny blogg,nya inlägg, nytt rum,nya kläder och fler vänner men ändå samma lilla FridaDanielsson"

Jao idag äre lov. Vilket jah tycker äre fett skönt och den här veckan tycker jah att jah har ordnat upp de mesta av vad jah haft på hjärtat. Men de äre tråkigt stuff att höra.
Som sagt har jah gjort om min blogg och den blev väll som den blev, men det får va så, "ni får leva me de". Det äre så det ligger till assa.
Har vart me emelie i typ 2 dygn nu och jah saknar henne redan, hon stack för en timme sen men om jah har lite tur kanske hon kommer tillbaka. Fast jah saknar nog alla, känner mig liten ensam och konstig satt om de äre någon som vill komma äre bara att köra hit och göra mig sällskap. Men knacka gärna för jah hade tänkt duscha me. Jao det äre väll så det ligger till antar jah. Juste min hårddisk har krassat me. Jah håller på att gå under tack och låv för man har bilder sparade på bloggen och bdb och tur som fan han jah lägga in hela iTunes på min iPod. Hoppas bara jah kan fixa upp de på något vis. Jao jah kan be mikke om hjälp så fixar de sig nog. Kan juh lägga in de på nya bärbara datorn jah fick i julklapp. Jah blev riktigt glad kan jah juh säga direkt, sen fick jah en till fin julklapp vilket jah väll också äre glad över. Nu saknas bara ny åre och då smäller det. 

Stort tack för att just jah fick dem bästa vännerna i världen<33


RSS 2.0